Sanitair installatie

Installatie van uw sanitair / badkamer / keuken

De installatie van uw sanitair, complete badkamer of nieuwe keuken is een complex project. Bij bijvoorbeeld een compleet nieuwe badkamer gaat het verder dan de installatie van sanitair. Leidingen moeten gelegd / verlegd worden, tegels gezet en soms wanden geplaatst. Dit is een secuur werk en wij raden u daarom aan om de installatie van uw badkamer / sanitair / keuken over te laten aan een vakkundig installateur, die u garandeert dat het geleverde ook vakwerk is. Van Lisdonk Installatietechniek is zo’n vakkundig installateur.


De verbouwing

Stapsgewijs houdt een sanitair / badkamer / keuken installatie het volgende in:

1. Eerst wordt er gesloopt (meestal gaat dit gepaard met het verwijderen van de oude tegels)
2. Uitzetten van de maten van de nieuwe badkamer / keuken / sanitair
3. Bepalen van de locatie van de leidingen, wandcontactdozen enz.
4. Frezen van de sleuven voor de nieuwe leidingen
5. Alles wordt gestuct.
6. Coaten van de wanden om de tegels goed te laten hechten.
7. De wanden worden betegeld en gevoegd.
8. Eventueel het leggen van vloerverwarming is de volgende stap.
9. De nieuwe vloer(tegels) kan nu worden gelegd.
10. Een eventueel systeemplafond wordt geplaatst.
11. Nu kan de nieuwe keuken / badkamer / sanitair geplaatst worden.
12. Alles wordt netjes afgekit.


Het resultaat van dit zorgvuldig stappenplan is een goede degelijke badkamer of keuken waar u jaren plezier van zult hebben.


Zelf doen, samen doen of laten doen.

Een nieuwe badkamer of keuken is een flinke uitgave waar je hopelijk jaren plezier van kunt hebben. Hoewel we uiteraard het liefst alle werkzaamheden door zelf uitvoeren, kunnen we ook samen aan de slag. Zo zou u de sloopwerkzaamheden kunnen doen en wij de installatie kunnen verzorgen. Of kunt u de tegels zetten en plaatsen wij het sanitair. Alles is mogelijk.


Installatiekosten badkamer

Zoals u ziet is de badkamerinstallatie een arbeidsintensief traject. Het bepalen van een prijs is dus iets meer dan wat vierkante meters opmeten. Wij kunnen voor u een gepaste offerte uitbrengen als u ons kunt voorzien van meer informatie over uw wensen. U kunt daarom via ons contact-formulier contact met ons opnemen voor meer vrijblijvende informatie of een gratis offerte.


Showroom

Wij hebben bij onze sanitair leverancier een mooie grote showroom, waar u vrijblijvend kunt kijken en u kunt laten adviseren en offreren door onze specialisten. Voor meer info hierover kunt u contact met ons opnemen.


Wij leveren onze producten en diensten zowel aan de zakelijke als particuliere markt. Maar ook voor alle soorten loodgieterswerk, dakkapellen, dak- en zinkwerk, cv installatie, cv onderhoud, warmte terug winning (WTW), regenafvoer, riolering, sanitair installatie, ventilatietechniek & afzuiging kunt u bij ons terecht.Neem contact met ons op!

U kunt altijd met ons contact opnemen voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte of voor het aanmelden van een klus. U kunt daarvoor bij voorkeur onze contactpagina gebruiken. Wij zijn ook bereikbaar op telefoonnummer 06-22782838 of u kunt mailen naar info@vanlisdonkinstallatietechniek.nl


Met vriendelijke groet,
John van Lisdonk.