Renovatie werkzaamheden

Van Lisdonk: Expert op gebied van renovatiewerkzaamheden

Een renovatie is een complex project. Het gaat verder dan een likje verf of een laminaatje leggen. Daarom zijn renovatie en verbouwingen werk voor een expert. Bij Van Lisdonk Installatietechniek bent u op het juiste adres. Alles voor uw verbouwing of renovatie onder één dak!


Een renovatie of verbouwing

Stapsgewijs houdt een renovatie of verbouwing het volgende in:
1. Eerst wordt er gesloopt
2. Vervolgens worden de maten uitgezet
3. De nieuwe locatie van de leidingen, wandcontactdozen enz. worden bepaald
4. De sleuven worden gefreesd voor de nieuwe leidingen
5. Alles wordt afgewerkt en / of opnieuw gestuct.
6. Eventueel het leggen van vloerverwarming en/of vloerleidingen is de volgende stap.
7. De wanden worden gecoat om eventueel tegels goed te laten hechten.
8. Indien gewenst worden de wanden betegeld en gevoegd.

9. De nieuwe vloer(tegels) of een ander vloertype wordt nu gelegd.
10. Een eventueel (systeem) plafond wordt geplaatst.
11. Nu kan de nieuwe keuken / badkamer / sanitair geplaatst worden.
12. Alles wordt netjes afgekit.Het resultaat van dit zorgvuldig stappenplan is een goede degelijke renovatie of verbouwing waar u jaren plezier van zult hebben.


Zelf doen, samen doen of laten doen.

Een renovatie of verbouwing is een flinke uitgave waar je hopelijk jaren plezier van kunt hebben. Hoewel we uiteraard het liefst alle werkzaamheden zelf uitvoeren, kunnen we ook samen aan de slag. Zo zou u de sloopwerkzaamheden kunnen doen en wij de installatie kunnen verzorgen. Alles is mogelijk in overleg.


Kostenplaatje

Zoals u ziet is een verbouwing of renovatie een arbeidsintensief traject. Het bepalen van een prijs is dus iets meer dan wat vierkante meters opmeten. Wij kunnen voor u een gepaste offerte uitbrengen als u ons kunt voorzien van meer informatie over uw wensen. U kunt daarom via ons contact-formulier contact met ons opnemen voor meer vrijblijvende informatie of een gratis offerte.


Wij leveren onze producten en diensten zowel aan de zakelijke als particuliere markt. Maar ook voor alle soorten loodgieterswerk, dakkapellen, dak- en zinkwerk, cv installatie, cv onderhoud, warmte terug winning (WTW), regenafvoer, riolering, sanitair installatie, ventilatietechniek & afzuiging kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op!

U kunt altijd met ons contact opnemen voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte of voor het aanmelden van een klus. U kunt daarvoor bij voorkeur onze contactpagina gebruiken. Wij zijn ook bereikbaar op telefoonnummer 06-22782838 of u kunt mailen naar info@vanlisdonkinstallatietechniek.nl


Met vriendelijke groet,
John van Lisdonk.