Regenafvoer & Riolering

Regenafvoer

Nederland is mooi, maar helaas regent het er ook vaak. En als het regent, dan valt er heel wat. Een goede regenafvoer / hemelwaterafvoer is daarom noodzakelijk.


Bij de aanleg / aanpassing van de hemelwaterafvoer moet er rekening worden gehouden met een aantal zaken, zoals de regenval, het dakoppervlak, de bladcapaciteit, etc. Door ons expertise kunnen wij voor u een goede berekening maken wat er nodig is om al het overtollige hemelwater snel en goed af te voeren. Onder hemelwater verstaan we alle vormen van water dat “uit de hemel” komt, zoals regen, sneeuw, hagel. Hemelwater kan een hoop overlast veroorzaken en wateroverlast of lekkages is natuurlijk wel het laatste wat u wil…


Wij kunnen indien gewenst alle soorten regenafvoeren voor u realiseren. Buiten de standaard PVC pijpen, kunt u denken aan bijvoorbeeld zinken of koperen afvoeren. Of duurzaam kunststof in combinatie met onderhoudsvrije kunststof dakgoten. Alles is mogelijk.


Riolering

U kunt bij ons terecht voor alle rioleringswerkzaamheden, zoals complete aanleg (bijvoorbeeld bij nieuwbouw / renovatie / badkamer verbouwing / keuken verbouwing), vervangen van oude gedeeltes, ontstoppen. Ook kunnen wij indien dit door de gemeente wordt voorgeschreven voor u een gescheiden riolering aanleggen, waarbij het hemelwater gescheiden wordt van de afvoeren in huis. Bij een gemengd rioleringsstelsel wordt afvalwater met hemelwatervoer samengebracht voordat het in het publieke deel van het rioleringsstelsel aankomt.


Door middel van speciale apparatuur kunnen wij uw afvoer ontstoppen, bijna altijd zonder hak- en breekwerk.

Wij leveren onze producten en diensten zowel aan de zakelijke als particuliere markt. Maar ook voor alle soorten loodgieterswerk, dakkapellen, dak- en zinkwerk, cv installatie, cv onderhoud, warmte terug winning (WTW), regenafvoer, riolering, sanitair installatie, ventilatietechniek & afzuiging kunt u bij ons terecht.Neem contact met ons op!

U kunt altijd met ons contact opnemen voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte of voor het aanmelden van een klus. U kunt daarvoor bij voorkeur onze contactpagina gebruiken. Wij zijn ook bereikbaar op telefoonnummer 06-22782838 of u kunt mailen naar info@vanlisdonkinstallatietechniek.nl


Met vriendelijke groet,
John van Lisdonk.