CV installatie & onderhoud

Het Nederlandse klimaat stelt ons eigenlijk volledig afhankelijk van onze centrale verwarming. Het is dus absoluut noodzakelijk dat u een goed functionerende CV-installatie heeft. Van Lisdonk Installatie techniek is gespecialiseerd in onderhoud en installatie van alle soorten CV ketels, zoals Remeha, Nefit, Intergas, Bosch, Vaillant, ATAG, AWB & Daalderop.


Als u op het punt staat een nieuwe cv-ketel aan te schaffen, dient u zich goed te laten informeren. Van Lisdonk Installatietechniek kan u als beste adviseren waar u op moet letten bij de aanschaf van een cv-installatie. Of dit nu een HR-ketel, VR-ketel betreft, wij zijn van alle markten thuis. Bij een bezoek aan uw woning of bedrijfspand wordt gekeken naar de huidige efficiƫntie en de eventuele verbetering die u voor ogen heeft. We kijken naar het aantal radiatoren, welke capaciteit u nodig heeft, wat uw warm-water behoefte is. Ook is er voor ieder budget een passende installatie.


Wij kunnen na installatie met u eventueel een onderhoudscontract opstellen, waardoor u verzekerd bent van de juiste service en storing oplossing voor uw kostbare installatie. In tegenstelling tot concurrerende bedrijven in de regio hanteren wij normale prijzen en krijgt u garantie op al onze werkzaamheden.


Wij installeren centrale verwarming, ketels, radiatoren, boilers, geisers, keukenboilers, quookers, regelapparatuur en vloerverwarming, maar ook luchtverwarmers, stralingspanelen en industrieboilers. Wij adviseren u graag over de juiste cv-installatie voor uw huis of bedrijf. Wij bieden u keuze uit verschillende systemen en producten.

Wij leveren onze producten en diensten zowel aan de zakelijke als particuliere markt. Maar ook voor alle soorten loodgieterswerk, dakkapellen, dak- en zinkwerk, cv installatie, cv onderhoud, warmte terug winning (WTW), regenafvoer, riolering, sanitair installatie, ventilatietechniek & afzuiging kunt u bij ons terecht.Neem contact met ons op!

U kunt altijd met ons contact opnemen voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte of voor het aanmelden van een klus. U kunt daarvoor bij voorkeur onze contactpagina gebruiken. Wij zijn ook bereikbaar op telefoonnummer 06-22782838 of u kunt mailen naar info@vanlisdonkinstallatietechniek.nl


Met vriendelijke groet,
John van Lisdonk.